Главная
»
Файлы
»
ДСТУ Б
» ДСТУ Б В
В категории материалов:
210
Показано материалов:
101-120
Страницы:
«
1
2
...
4
5
6
7
8
...
10
11
»
Сортировать по:
Дате
·
Названию
·
Рейтингу
·
Комментариям
·
Загрузкам
·
Просмотрам
ДСТУ Б А.2.4-11-95 (ГОСТ 21.114-95). Правила виконання ескізних креслень загальних видів нетипових виробів
ДСТУ Б А.2.4-10-95 (ГОСТ 21.110-95). Правила виконання специфікації обладнання, виробів і матеріалів
ДСТУ Б В.2.7-103-2000 (ГОСТ 30307-95). Мастики будівельні полімерні склеювальні латексні. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.1-2-96 (ГОСТ 25100-95). Грунти. Класифікація.
ДСТУ Б В.2.7-22-95. В"яжучі композиційні низькоактивні безклінкерні. Загальні технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-24-95. В"яжуче шлаколужне. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-25-95. Бетони важкі шлаколужні. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-23-95. Розчини будівельні. Загальні технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-26-95. Сировина глиниста. Метод визначення чутливості глин до сушіння
ДСТУ Б В.2.7-30-95. Матеріали нерудні для щебеневих і гравійних основ та покриттів автомобільних доріг. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-28-95. Черепиця керамічна. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-27-95. Пісок із вапняків-черепашників для будівельних робіт. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-29-95. Дрібні заповнювачі природні, із відходів промисловості, штучні для будівельних матеріалів, виробів, конструкцій та робіт
ДСТУ Б В.2.7-37-95. Плити та вироби із природного каменю. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-32-95. Пісок щільний природний для будівельних матеріалів, виробів, конструкцій і робіт. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-36-95. Цегла та камені стінові безцементні. Технічні умови
ДСТУ Б В.2.7-35-95. Щебінь, пісок та щебеново-піщана суміш з доменних та сталеплавильних шлаків для загальнобудівельних робіт. Технічні умов
ДСТУ Б В.2.7-50-96 (ГОСТ 10060.3-95). Бетониі. Ділатометрічній метод прискореного визначення морозостiйкостi
ДСТУ Б В.2.7-49-96 (ГОСТ 10060.2-95). Бетони. Прискоренi методи визначення морозостiйкостi при багаторазовому заморожуваннi та вiдтаваннi
ДСТУ Б В.2.7-48-96 (ГОСТ 10060.1-95). Бетони. Базовій (перший) метод визначення морозостiйкостi
1-20
21-40
...
61-80
81-100
101-120
121-140
141-160
...
181-200
201-210